Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوج کوین و بیت کوین در روزهای گذشته با توییت های ایلان ماسک باعث تغییراتی در بازار ارز دیجیتال، رمز ارزها و بایننس و اتریوم شدند، برخی تحلیل‌گران رشد قیمت دوج کوین را با شائبه جایگزینی بیت کوین با آن برای انجام مبادلات خودرو سازی تسلا مرتبط می‌دانند و برخی تغییرات را بازی سرمایه داران می دانند.

به گزارش ایمنا، شهرت ایلان ماسک پیش تر به دلیل اقدامات بلندپروازانه و استفاده از تکنولوژی بود؛ اما این روزها نام او با ارز دیجیتال نیز گره خورده است، از سویی نوسانات بالای دوج کوین باعث شده است تا بسیاری از کارشناسان مالی به معامله گران هشدار دهند که در خصوص این رمزارز با احتیاط عمل کنند، برخی دیگر حتی افراد ثروتمند را متهم کرده‌اند که از این رمزارز برای کسب سودهای هنگفت استفاده می‌کنند و از سوی دیگر افرادی می‌گویند حاشیه امن سود بیت کوین قابل مقایسه با دیگر ارزهای دیجیتال نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندگینامه ایلان ماسک (Elon Musk)

ایلان ریو ماسک ۲۸ ژوئن سال ۱۹۷۱ در شهر پرتوریای آفریقای جنوبی متولد شد؛ مادر ماسک یک مدل کانادایی و پدرش مهندس الکترومکانیک اهل آفریقای جنوبی است. وی یک برادر کوچک‌تر به اسم کیمبال (متولد ۱۹۷۲) و یک خواهر کوچک‌تر به اسم توسکا (متولد ۱۹۷۴) دارد. پدر و مادر ماسک در سال ۱۹۸۰ از یکدیگر جدا شدند و ایلان به همراه خواهر و برادرش همراه با پدرشان زندگی کردند.

ایلان در ۱۰ سالگی صاحب یک دستگاه کامپیوتر شد و وقتی ۱۲ سالش شد توانست اولین بازی کامپیوتری خود را بسازد. این بازی، بلستر (‌Blaster) نام داشت و مجله‌ی PC and Office Technology آن را با قیمت ۵۰۰ دلار از ماسک خرید.

ایلان در ۱۹ سالگی، برای تحصیل به کانادا مهاجرت کرد. وی دو سال در انتاریو مشغول تحصیل بود و سپس در سال ۱۹۹۲ به ایالات متحده نقل مکان کرد؛ ماسک دارای دو مدرک کارشناسی را در رشتهٔ فیزیک و علوم اقتصادی است.

شرکت‌های ایلان ماسک

ماسک در سال ۱۹۹۵ به همراه برادرش شرکت نرم‌افزاری زی پ۲( Zip2) را تأسیس کرد. Zip2 یک راهنمای شهری آنلاین بود که محتوای لازم برای سایت‌هایی مثل «نیویورک تایمز» و «شیکاگو تریبون» را تأمین می‌کرد. در سال ۱۹۹۹، شرکت کامپیوتری «کامپک» (Compaq)، شرکت Zip۲ را با قیمت ۳۰۷ میلیون دلار نقد و ۳۴ میلیون دلار سهام خرید. و ایلان ۲۲ میلیون دلار از این معامله به دست آورد.

پی پال ایلان ماسک

ایلان ماسک در سال ۱۹۹۹، شرکت X.Com را تأسیس کرد. این شرکت در زمینه‌ی خدمات مالی آنلاین فعالیت می‌کرد. یک سال بعد، این شرکت با «کانفینیتی» (Confinity) ادغام و سرویس معروف «پی‌پال» (PayPal) متولد شد. در سال ۲۰۰۲ هم فروشگاه اینترنتی eBay شرکت PayPal را با قیمت ۱٫۵ میلیارد دلار خرید، در آن هنگام ۱۱ درصد سهام PayPal به ایلان ماسک تعلق داشت.

اسپیس اکس ایلان ماسک

ماسک در سال ۲۰۰۱ ماسک به همراه دو تن از دوستان خود به مسکو رفت تا برای پروژه‌های فضایی خود تعدادی موشک قاره پیمای دست دوم از روسیه خریداری کند. اما در پایان با توجه به قیمت گزاف راکت‌ها وی تصمیم گرفت خودش شرکتی برای تولید موشک‌های ارزان‌قیمت تأسیس کند و این‌گونه بود که سومین شرکت ماسک با نام «Space Exploration Technologies Corporation» یا به اختصار SpaceX، تأسیس شد.

به گفته‌ی یکی از اولین سرمایه‌گذاران اسپیس ایکس، ماسک متوجه شده بود که مواد خام مورد نیاز برای ساخت موشک تنها ۳ درصد قیمت آن را تشکیل می‌دهند. به لطف استفاده از مهندسی نرم‌افزار و طراحی ماژولار، اسپیس ایکس توانست هزینه‌ی پرتاب موشک را با مضربی از ۱۰ کاهش بدهد و همچنان به حاشیه‌ی سودی ۷۰ درصدی دست پیدا کند.

ماسک که با سرمایه‌ی ۱۰۰ میلیون دلاری حاصل از پروژه‌های قبلی خود اسپیس ایکس را تأسیس کرده بود، به‌صورت هم‌زمان عنوان مدیر ارشد اجرایی (CEO) و مدیر ارشد تکنولوژی (CTO) این شرکت را در اختیار دارد.

اسپیس ایکس راکت‌هایی با نام فالکون (الهام گرفته از نام فضاپیماهای Millennium Falcon در فیلم جنگ ستارگان) و کپسول‌های فضایی با نام دراگون تولید می‌کند.

در سال ۲۰۰۸ ناسا با عقد قراردادی ۱.۶ میلیارد دلاری، وظیفه‌ی ارسال محموله به ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) طی ۱۲ پرتاب را به اسپیس ایکس سپرد. در همان سال موشک فالکون ۱ این شرکت اولین موشک خصوصی لقب گرفت که ماهواره‌ای را در مدار زمین قرار داده است.

در سال ۲۰۱۲ نیز فضاپیمای دراگون این شرکت توانست عنوان «اولین فضاپیمای ساخت یک شرکت خصوصی که به ایستگاه فضایی بین‌المللی متصل می‌شود» را به خود اختصاص دهد و تاریخ‌ساز شود.

تسلا ایلان ماسک

تسلا موتورز در سال ۲۰۰۳ تأسیس شد و روی طراحی و تولید خودروهای الکتریکی مقرون‌به‌صرفه تمرکز دارد. ایلان ماسک یکی از بنیان‌گذاران اصلی این شرکت بود.

باتری‌های پاوروال و گیگافکتوری

فعالیت‌های تسلا تنها به تولید خودروهای الکتریکی محدود نمی‌شود. در سال ۲۰۱۵ تسلا از باتری‌های خانگی و صنعتی خود با نام Powewall رونمایی کرد.

همسر ایلان ماسک

ایلان ماسک در سال ۲۰۰۰ با همسر آینده خود به نام جاستین ماسک که یک نویسنده با استعداد بود، آشنا شد؛ ایلان و جاستین سال ۲۰۰۸ از یکدیگر جدا شدند.

ماسک در سال ۲۰۱۰ با بازیگر بریتانیایی به نام تلولاه ریلی ازدواج کرد؛ این دو در سال ۲۰۱۴ از یکدیگر جدا شدند.

فرزندان ایلان ماسک

نتیجهٔ ازدواج ایلان و جاستین ۵ پسر (دوقلو و سه قلو) به نام‌های دامیان (Damian)، گریفین (Griffin)، خاویر (Xavier)، ساکسون (Saxon) و کای (Kai) بود؛ در واقع ایلان ۶ پسر داشت، ولی یکی از آن‌ها در دوران کودکی به دلیل بیماری از دنیا رفت.

ایلان ماسک و امبر هرد

در برخی اخبار گفته شد امبر هرد همسر سابق جانی دپ و ایلان با یکدیگر آشنا هستند.

ایلان ماسک و ارز دیجیتال

ایلان ماسک با توییت های مختلف درباره ارز دیجیتال موجب تغییر قیمت در رمز ارزها شده است.

وی چندی پیش با یک توییت و اسم آوردن از بیت کوین، رشد قابل توجهی را برای این رمز ارز رقم زد، البته شایعاتی هم درباره این که ایلان ماسک یکی از سهامداران بیت کوین است هم در فضای مجازی دست به دست می‌شود.

قیمت بیت کوین بعد از توئیت ایلان ماسک در هفته گذشته و انتشار خبر مربوط به تعیلق پذیرش ارزهای دیجیتال توسط تسلا افت کرد و به زیر ۵۰ هزار دلار کشیده شد.

چند روز پیش نیز ماسک در نظر سنجی توئیتر نوشت: "می‌خواهید تسلا دوج کوین را بپذیرد؟ " این توییت در عرض بیست دقیقه ۵۰۰.۰۰۰ رأی مثبت داشت و موجب شد دوج کوین دوباره به مدار صعود بازگردد.

صعود دوج کوین پس از آن شدت گرفت که ماسک در توییتی عبارت "SNL پدر دوج " ( The dogefather SNL) را توییت کرد. البته آقای ماسک تنها کسی نبود که در خصوص دوج توییت زد. مارک کوبان نیز که این هفته بارها از دوج تعریف کرده بود در توییتی نوشت: در ماه آوریل حدود ۶۰۰۰ تراکنش که با استفاده از دوج کوین انجام شده است در باشگاه دالاس ماوریکز تکمیل خواهد شد.

پیش تر جک دورسی، مدیرعامل توئیتر از بازار ارزهای دیجیتالی حمایت کرده بود.

بیل گیتس، بنیانگذار گروه مایکروسافت نیز گفته بود نه بیتکوین دارد و نه راجع به آن اظهار نظر می‌کند، به سرمایه گذاران هشدار داده است که اگر ثروتشان کمتر از ایلان ماسک است باید نسبت به ریسک‌های سرمایه گذاری در بازار بیتکوین بسیار هوشیار باشند. ایلان ماسک هنوز به این کنایه بیل گیتس پاسخی نداده اما خود وی چند وقت پیش گفته بود از نظر وی قیمت بیتکوین و اتریوم بیشتر از چیزی است که باید باشد.

کد خبر 493605

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ایلان ماسک ماشین ایلان ماسک بیت کوین ایلان ماسک و بیت کوین قیمت بیت کوین قیمت بیتکوین بیت کوین کش سایت بیت کوین بیت کوین رایگان استخراج بیت کوین رایگان خرید بیت کوین آموزش بیت کوین دوج کوین دوج دوج کوین ایلان ماسک دوج کوین چیست خرید دوج کوین خانه ایلان ماسک توییتر ایلان ماسک دوج ایلان ماسک ارز ایلان ماسک ثروت ایلان ماسک ایلان ماسک و دوج قیمت ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال ارزهای دیجیتال اتریوم آموزش ارز دیجیتال ارز دیجیتال چیست رمز ارز قیمت رمز ارز دیجیتال استخراج رمز ارز چیست دستگاه بیت کوین ثبت نام بیت کوین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میلیون دلار ارز دیجیتال ماسک در سال اسپیس ایکس ایلان ماسک دوج کوین بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به‌گفته‌ی منابع آگاه، جت شخصی ایلان ماسک امروز در پکن فرود آمده است تا او بازدیدی غیرمنتظره از دومین بازار بزرگ خودروهای تسلا داشته باشد.

براساس گزارش زومیت، ماسک بهدنبال ملاقات با مقامات ارشد چین است تا در مورد ارائه‌ی سیستم کمک‌راننده‌ی تسلا موسوم‌ به FSD در چین و کسب مجوز برای انتقال داده‌های جمع‌آوری‌شده و ارسال آن‌ها به آمریکا برای آموزش الگوریتم‌های رانندگی خودران، گفت‌وگو کند.

به گزارش رویترز، تسلا از سال ۲۰۲۱ تمام داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط ناوگان چینی خود در شانگهای را طبق خواست رگولاتوری‌های چینی ذخیره کرده و تاکنون هیچ اطلاعاتی را به ایالات متحده منتقل نکرده است.

سیستم کمک‌راننده‌ی تسلا چهار سال پیش معرفی شد و از آن زمان بسیاری از کاربران چینی از تسلا خواسته‌اند تا سیستم مذکور را در چین ارائه کند.

سفر ایلان ماسک به چین بسیار محرمانه بوده است و افرادی که این خبر را فاش کردند، نمی‌خواهند نامی از آن‌ها برده شود؛ چرا که مجاز به گفت‌وگو با رسانه‌ها نیستند.

تسلا پیش‌تر اعلام کرد که ۱۰ درصد از نیروی کار خود را به‌دلیل مواجهه با کاهش فروش و افزایش رقابت بین خودروهای الکتریکی از سوی برندهای چینی، اخراج می‌کند.

تسلا از زمان ورودش به بازار چین بیش از ۱٫۷ میلیون خودرو در این کشور فروخته است و کارخانه‌ی شانگهای بزرگ‌ترین کارخانه‌ی تسلا در جهان محسوب می‌شود.

سفر ماسک مصادف با نمایشگاه خودرو پکن است که چند روز پیش شروع به کار کرد و امروز به پایان رسید. تسلا در این نمایشگاه غرفه‌ای نداشت.

ماسک پیش‌تر گفت تسلا مدل‌های جدید و ارزان‌تری را با استفاده از پلتفرم‌های فعلی معرفی خواهد کرد. این شرکت قصد دارد ۸ آگوست (۱۸ مرداد) تاکسی رباتیک جدیدی با فناوری خودران معرفی کند.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900693

دیگر خبرها

  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​